Preguntas frecuentes

1. Quan se celebrarà de nou el Festival TecCat d'Handbol Femení?

Estem programant noves activitats per a l'any 2023, i una és el torneig que tant ens agrada. Les organitzacions i les entitats que col·laboren amb nosaltres són clau perquè es pugui dur a terme, per tant, un cop tancat tot el procés d'organització, podrem publicar una nova data.

2. Per què he de dur la meva pròpia pilota al Campus TecCat?

La personalització és la nostra principal característica. Que cada participant porti la seva pròpia pilota, ens permet que se senti còmode durant els entrenaments i que l'adaptació a la pilota no sigui un problema com passava a les primeres edicions, ja que comptem amb diferents categories en una mateixa sessió d'entrenament.

3. Com són les talles de les equipacions?

Les samarretes personalitzades (amb nom i dorsal) solen tallar força gran (una o dues talles per sobre de l'habitual. Per contra, les dessuadores i samarretes d'entrenament són de talla ajustada, per tant, recomanem demanar una talla superior a la habitual.

4. On es troben els participants per agafar l'autobús fins a Ordino?

Ens trobarem en un punt de trobada conegut (segurament a Barcelona) per agafar l'autobús i dirigir-nos a Ordino. El mateix lloc serà on ens trobarem el darrer dia per acomiadar-nos.

5. Podem portar i recollir nosaltres el participant inscrit?

En aquest cas, ens haureu d'indicar al formulari que us facilitarem més endavant, com es desplaçarà la persona inscrita, tant d'anada com de tornada.

6. Què passa si em lesiono uns dies abans del Campus?

Ens ho hauràs de comunicar per correu electrònic i et farem el retorn del segon i el tercer pagament. Si ho desitges, podràs reservar la teva plaça pel següent campus de manera  prioritària.