Inscripció

Per a poder gaudir d'una setmana de campus hauràs de realitzar correctament el procés d'inscripció que trobaràs a continuació.


Passos per fer la inscripció al Campus TecCat 2024 

PAS 1: FORMULARI

Omplir formulari de la pàgina web https://www.stadesport.com/esdeveniments/campus-teccat 

Els participants que heu participat a edicions anteriors, tindreu un codi de descompte proporcionat per l'organització. 

Rebreu un correu electrònic amb la confirmació del pagament i del rebut de les dades, juntament amb un codi per als pagaments següents.

PAS 2: PAGA i SENYAL

Realitzar el pagament de la paga i el senyal de la inscripció amb targeta seguint els passos de l'enllaç del formulari. El primer pagament (paga i senyal) s'haurà de fer en el moment d'emplenar el formulari. El pagament de la paga i senyal (100€) no es podrà recuperar en cap cas. 

Data límit: en el moment de fer la inscripció 

PAS 3: PAGAMENTS

Realitzar el pagament restant a través de l'enllaç de Stadesport amb el nom de l'inscrit/a com a concepte, per això heu d'introduir el codi que vau rebre al correu inicial. Per als participants d'edicions anteriors i participants amb un acompanyant, hi ha un codi de descompte que serà proporcionat per l'organització

Data límit: 31 de març de 2024 

PAS 4: DOCUMENTACIÓ

Un cop realitzats els pagaments, enviar documentació de la persona inscrita per correu electrònic (inscripcions@teccat.cat): 

- DNI 

- Targeta sanitària 

- Comprovants de pagament (paga i senyal, 2n i 3r pagament). 

- Autorització per viatjar a Andorra 

L'autorització per viatjar a Andorra té una validesa d'1 mes. Quan sigui possible obtenir-la, cal enviar aquesta autorització per correu electrònic. Si feu la inscripció amb massa temps d'antelació, no adjunteu l'autorització fins que quedi 1 mes per al campus.

prem al botó per a accedir al formulari d'inscripció


Fins aviat...