Comunicado COVID19

CAMPUS TECCAT 2020

Benvolgudes famílies

Primer de tot desitjar-vos que estigueu en les millors condicions possibles i sans i estalvis. Volem desitjar-vos molta força per a aquests moments difícils que ens ha tocat viure i esperem que vosaltres i tots els vostres us trobeu bé. Sense cap dubte, totes i tots haurem d'aprofitar aquests moments per donar valor a l'important.

Us fem arribar aquest correu electrònic per tal de tenir-vos informats arran de la situació produïda per la pandèmia del COVID-19 (Coronavirus) referent al Campus d'Estiu TECCAT 2020.

TECCAT estem totalment amatents a com evolucioni la pandèmia a nivell global i específicament a Catalunya. Igualment i com no pot ser d'una manera, seguirem les recomanacions de les autoritats sanitàries en tot moment. Com tots i totes coneixeu, actualment estem sota l'ampliació del Reial Decret 463/2020, del 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 i que comporta un important seguit de limitacions, fent especial èmfasi al confinament als domicilis. En aquest moment aquest Decret ha sigut ampliat fins a l'11 d'abril.

Tanmateix la nostra voluntat és intentar ser previsors a partir de les diferents situacions que es poden produir. Entre aquestes, enumerem alguns dels escenaris possibles que ens afectarà a tothom:

  • Possible ampliació de les mesures del Reial Decret, així com és més que probable que la incorporació a un ritme de vida quotidià sigui progressiva i amb mesures de prevenció per no recaure.
  • Mesures que es prenguin referent al calendari escolar i universitari.
  • Calendaris de competició. Estem a expenses de les decisions que pregui la Reial Federació Espanyola de Balonmano referent a la possibilitat de recalendaritzar les diferents lligues i els Campionats d'Espanya d'handbol base. Igualment amb la Federació Catalana d'handbol en referència a la finalització de les competicions i els TOP-4 de cada categoria. En totes dues situacions tenim entrenadors i infants que participen al campus i que ens veuríem afectats.

Per tant, estem amb un escenari molt obert. És per aquest motiu que volem mantenir amb vosaltres un contacte fluït per tal de prestar-vos l'atenció adequada.

Al respecte, dir-vos que des de TECCAT contemplem quatre possibles escenaris en referència al Campus d'Estiu:

A) La realització del Campus d'Estiu amb absoluta normalitat i tal com el tenim previst.

B) La suspensió del Campus seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i autoritats oficials i per evitar situacions de risc.

C) Possibles baixes d'alguns dels participants per motius acadèmics, laborals o esportius fruit del nou calendari del curs escolar, universitari, exàmens, o a nivell esportiu per haver de jugar alguna competició oficial.

D) Canvi de dates si l'escenari ho aconsella i hi ha participants suficients.

En cas d'haver de prendre les opcions B i C us retornaríem la paga i senyal al compte corrent de la targeta de crèdit associada a la mateixa i amb la qual vau realitzar el pagament al moment de fer la inscripció al campus.

Si finalment, i és el que tots volem i desitgem, prenem l'opció A, com a molt properament entreu a la fase de realitzar el pagament de la totalitat de la inscripció o fer el pagament d'un altre de les parts corresponents, i tot fa preveure que la decisió de realitzar el campus va parella a l'evolució de la situació, de moment no cal que pagueu la resta del campus fins que no us avisem nosaltres.

Si fem l'opció D, els/les que no pogueu venir us retornaríem els diners.

La nostra voluntat és tornar a entrar en contacte amb vosaltres a finals d'abril una vegada vist com ha evolucionat tota la situació. Tenim la confiança que això ens posarà més a prop de prendre una decisió definitiva i la millor per a tothom.

Estem segurs que entre totes i tots superarem la situació i us animem que sigueu estrictes en seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries en referència a les mesures a adoptar en tot moment.

Per últim, no volem desaprofitar l'oportunitat que ens dóna aquest correu per agrair-vos la confiança que ens demostreu per participar en les nostres activitats i formar part de la família TECCAT. Una família que cada vegada es més gran i que ens anima a realitzar més activitats i formació a l'entorn de l'handbol compartint valors, experiències i coneixements.

Per qualsevol dubte o comentari, restem a la vostra disposició a la nostra adreça de correu electrònic i pàgina web.

Ben cordialment

TECCAT